lördag 28 november 2009

Tjejkväll.

Igår var jag på tjejkväll hos Camilla. Vi la ner varsin tjuga i gissalådan(vi fick skriva ner vilken dag vi tror bebisen ska komma, lägga ner en tjuga och den som sen har gissat rätt vinner pengarna.) vi pysslade, snackade och åt godis!
Alltid lika kul att ses!
Jag och min nya tröja.
Camilla.

Camillas stora mage.

Sandra, Josse och Fia.

måndag 16 november 2009

Måndag.

Efter jobb åkte jag hem till Marcus. Han hade gjort blåbärspannkakor. Jag har aldrig ätit det innan, men jag kan säga att dom var supergoda!=)
Vi åkte sen en sväng till svågertorp och kollade på ballingslöv, bauhaus och sovabutiken. Vi fick välja ut två tempurkuddar som vi fick med sängen. Sjukt bra. Så ikväll ska vi inviga dom! Det blev även en lampa och en filt. Kollade på snygga badrum på ballingslöv som vi är lite intresserade av.
Imorgon ska jag äntligen träffa Linda! Ska bli jätte kul såklart. Vi ska ses inne i stan och kolla lite.


Min nya kudde.

Mummmss!=)

söndag 15 november 2009

Söndag..

Det gick det superbra på Kastrup igår. Det känds mer och mer att man kommer in i det. Pratade lite med Tine också om att det kanske blir en heltidstjänst i januari-februari. Hoppas hoppas, jag vill ha det nuuu!!
Jag var hemma vid fyra, as trött. Gick ju upp klockan fyra på morgonen vilket jag inte kan påstå att jag är van vid. På kvällen kollade jag och Marcus på tv och tog det lungt!
Nu ska jag göra mig klar, sen blir detv den eviga jakten på badrum, kök och möbler..

onsdag 11 november 2009

Tjoho!

Då var det onsdagkväll, snabbt går det. Imorgon blir det Mobilia med Mille på förmiddagen, sen jobb. Har äntligen bestämt träff med Linda, tisdag nästa vecka.=)
Nu blir det kaffe och Simpsons.
En suddig en.

Har fått ny katalog från H&M. Alltid kul!

tisdag 10 november 2009

Sen kväll, sen morgon.

Hela denna veckan jobbar jag 12-18, vilket gör att man stället om dygnet helt. I helgen var det tvärtom, då vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Men men. Man får väl passa på. På lördag blir det jobb på Kastrup. Skulle egentligen träffa Mikaela imorgon på frukost, men det blir fika på måndag istället. Vi har försökt ses typ två veckor nu, hehe!
Nu ska jag ta och fixa till mig.
See ya later..

måndag 9 november 2009

Bilder.

Nya vinterjackan jag slog till på efter mycket svett och tårar, haha. Marcus vill aldrig med till stan igen efter det!!=)
Lite grejer från IKEA plus en startbox som jag köpte igår.

lördag 7 november 2009

Nollnioelvasju.

Idag blev det en liten tur till stan. Vi åkte in till city och hämtade en TUNG tv-bänk som Marcus föräldrar skulle ha. Sen köpte jag en vinterjacka på peak och Marcus hittade ett par jeans. Sen blev det en liten runda på svågertorp och Vellingeblomman. Vill till vellingeblomman igen, dom hade såå fina julpynt! Måste ha tre gubbar som blir ett luciatåg ihop, jätte söta!
Nu sitter jag och Mille och chillar framför tv:n med nymålade naglar!
Imorgon ska jag in till brosan och följa med honom på två visningar, spännande!

fredag 6 november 2009

Thank god it`s friday!

Sitter nu och myser med Marcus i soffan, efter en god tacomiddag och en smaskig kaffedrink. Känns underbart att Mille ska jobba för mig i affären imorgon. Jag ska bara åka dit med nyckeln. Sen blir det nog att ränna runt stan med Marcus om jag gissar rätt. Det ska bli ett inköp av en jacka på Stadium och sen blir det spann i massa inredningsbutiker.
Måste även berätta att jag fick ett väldigt lovande mail ifrån chefen på Kastrup. Hon trodde att det kunde bli en heltidstjänst till mig där i januari. Det är två tjejer som slutar då. Hon skulle höra med den högsta chefen och sen återkomma! Jag sitter här och håller tummarna för fullt!!!=)

söndag 1 november 2009

Min söndag.

Today har jag jobbat till klockan 18, sen åkte jag direkt hem till Marcus och åt middag. Sen blev det inhandling av godis och popcorn. Så nu har vi satt igång en film. G.I joe.
Imorgon ska jag äntligen träffa Linda. Direkt efter jobb åker jag då in till stan och träffar henne. Det sa poff sen hade det gått två veckor sen sist vi sågs=(.

Det gick bra på Kastrup idag. Den bästa dagen hittintills. Kanske för att man börjar komma in i det mer och mer. Och jag kan medela Linda att jag för första gången idag har ätit på Steffs (place?).